5 Langkah Mudah Untuk Dapat Tajaan Pakej Video Kahwin Dari Kami

Kami dengan berbesar hati ingin membuka peluang kepada anda untuk mendapatkan tajaan penuh Pakej Videography bernilai RM1000. SATU (1) Pasangan akan terpilih untuk tajaan ini pada setiap bulan. Mudah sahaja caranya:

PERTAMA : Dapatkan shawl Winter Edition 

Shawl ini keluaran exclusive terbaru dari Alfalina Shawls yang menggunakan material Premium Satin yang cantik, lembut dan mudah dibentuk (Sila skroll di bawah untuk melihat rupa bentuk dan rekaan shawl ini). Klik sahaja http://www.wasap.my/60126367046 untuk pembelian terus dari kami.

KE-DUA : Selfie sambil memakai Shawls Winter Edition

Selfie gambar anda bersama shawl Winter Edition ini dengan cara paling kreatif, terang dan menarik. Pastikan gambar itu tidak mempunyai unsur-unsur yang tidak elok. Kami berhak menolak gambar anda sekiranya tidak menepati kriteria kami.

KE-TIGA : Beri pendapat anda dengan melengkapkan ayat di bawah

Lengkapkan ayat ini dengan memberikan pendapat peribadi anda.

Pada pendapat saya, setiap wanita perlu lebih yakin dan menjadi diri sendiri kerana ………………………………………………………………………….(tidak lebih 50 perkataan)

KE-EMPAT : Post gambar selfie bersama pendapat anda

Post-kan gambar selfie anda di page Facebook dan Instagram anda bersama ayat yang telah anda lengkapkan dalam Langkah Ke-tiga di atas. Letakkan juga hashtag #alfalinashawlscontest2018 dalam post anda. Kami mungkin akan meminta print-screen post anda sebagai bukti.

KE-LIMA : Terpilih dan menang

Gambar yang paling kreatif, cantik, menarik dan juga pendapat yang paling relevan, berkesan, bernas akan kami pilih menjadi pemenangnya.

Mudah bukan? Jadi, jangan tunggu lagi. Ikut sahaja 5 langkah di atas dan jadilah pasangan yang paling bertuah tahun ini !!

Pemenang akan ditaja dengan pakej ini

PAKEJ VIDEOGRAPHY (bernilai RM1000)
Coverage Majlis Nikah ATAU Sanding
1x Music Video (5 minit)
1x Event Video (30 minit)
1x Free outdoor
1x DVD softcopy

Tambahan pakej juga boleh dibuat dengan tambahan caj berlainan. (LIHAT PAKEJ PENUH)

*Pakej diatas tidak termasuk caj pengangkutan dan penginapan untuk majlis di luar Kuala Lumpur dan Selangor. * Hanya sah untuk majlis dalam tahun 2018 dan 2019 sahaja.

Klik sini untuk TERMA & SYARAT PENYERTAAN atau HUBUNGI KAMI untuk maklumat lanjut.

———————————————————

ALFALINA SHAWLS – WINTER EDITION

WINTER RED (Material Premium Satin. Size 165cm x 65cm)

FROZEN BLUE (Material Premium Satin. Size 165cm x 65cm)

IMG_20180116_200307
IMG_20180116_200239