Get Free Photobook

20171201 Free Photobook_2

Ketika masa gambar diambil dan disimpan dalam telefon pintar anda, percaya atau tidak, gambar yang diabadikan di dalam album lebih memberikan kesan yang lebih mendalam apabila melihatnya bersama-sama orang yang tersayang. Tiga faktor utama album gambar jauh lebih bermakna berbanding gambar yang disimpan di dalam telefon pintar.

1. Cara terbaik untuk melihat gambar kenangan paling indah. Gambar-gambar di dalam album telah dipilih yang terbaik dan di susun dengan cantik untuk tatapan sesiapa yang melihatnya. Ini secara psikologinya akan memberikan impak kepada emosi kegembiraan dan sekaligus menghidupkan semula kenangan tersebut.

2. Mencipta ruang perbualan bersama insan tersayang. Album mudah dikongsi bersama keluarga, rakan-rakan, saudar-mara dan juga tetamu yang datang ke rumah. Tanpa keperluan telefon pintar, album ini mampu membuka ruang perbualan bersama-sama orang yang melihatnya.

3. Buku kenangan paling indah seumur hidup. Pastinya, dalam hidup seseorang terdapat beberapa moment yang terpenting seperti perkahwinan, harijadi, hari kelahiran anak, percutian dan sebagainya. Gambar ini berbaloi untuk diabadikan di dalam album kerana dikhuatiri gambar ini boleh lupus kerana kerosakan alat digital seperti telefon pintar ataupun komputer. Gambar yang dicetak menggunakan dakwat dan kertas berkualiti tinggi mampu bertahan lama dan tidak rosak. Jadi, janganlah teragak-agak untuk mengabadikan gambar tersebut dalam album kami.

Sudah pasti anda dapat merasakan kepentingan album, bukan? Disinikan kami ingin memberikan berita baik untuk anda. Anda berpeluang untuk mendapat manfaat seperti di atas daripada kami secara PERCUMA!! Dibawah adalah contoh album berkualiti tinggi bernilai RM150 (produk dari Photobook Malaysia, penghasil photobook yang berkualiti dan sangat dipercayai)

Saiz : 11 x 8.5 inci
Helaian : 40 muka surat
Kertas : Premium silk
Cover : Hard cover debossed

album canvas gear-101
album canvas gear-104
album canvas gear-105
album canvas gear-108
album canvas gear-109
album canvas gear-116

Menarik bukan? Mudah sahaja untuk memilikinya. Dengan setiap pembelian DAHLIA GIFT SET keluaran terhad dari Alfalina Shawls, kami dari Alfalina Photography menawarkan Photobook dan Design Layout untuk tanpa mengeluarkan apa-apa kos tambahan. Disamping dapat mengabadikan gambar-gambar penting anda, anda juga boleh menggembirakan insan tersayang dengan pemberian gift set ini.

Dahlia Gift Set

Di sini kami sediakan langkah mudah untuk membeli DAHLIA GIFT SET ini secara online dan seterusnya menerima photobook secara percuma. Ingat! tawaran ini sangatlah TERHAD bergantung pada stok sedia ada. Jangan lepaskan peluang ini!

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18

Mudah sahaja, bukan? Apa lagi, cepat klik TAWARAN ini sekarang sebelum kehabisan stok. Sebarang pertanyaan lanjut boleh hubungi 012-6367046 (ALIF)